Snackbar De Schaffelaar

Snackbar De Schaffelaar is een Snackbar gelegen aan Schoutenstraat 88 in Barneveld.

Meer informatie over Snackbar De Schaffelaar in Barneveld

Bij Snackbar De Schaffelaar staat kwaliteit in het eten en de service altijd voorop. De eigenaren, Jeffrey en Joyce, zijn sinds juli 2004 verantwoordelijk voor deze snackbar. Op de website is het menu te vinden en via telefoon kunnen bestellingen geplaatst worden. Daarnaast is het ook mogelijk om langs te komen en ter plekke een bestelling te plaatsen. De openingstijden zijn op verschillende dagen van de week, met uitzondering van maandag, en op feestdagen gelden er aangepaste openingstijden. De Schaffelaar biedt snelle service, kwaliteit eten en vriendelijke service. Ze streven ernaar om het beste eten snel en zorgvuldig klaar te maken en zijn trots op de kwaliteit van hun assortiment. Daarnaast geven ze graag advies over intoleranties en allergieën.

Wil je weten wat Snackbar De Schaffelaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackbar De Schaffelaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackbar De Schaffelaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackbar De Schaffelaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Snackbar De Schaffelaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackbar De Schaffelaar

Bezoekers bekeken ook