Slagerij Schuiteman

Slagerij Schuiteman is een Slagerij gelegen aan Dorpsstraat 23 in Garderen.

Meer informatie over Slagerij Schuiteman in Garderen

In het nostalgische dorp Garderen op de Veluwe bevindt zich een ambachtelijke slagerij waar al ruim 80 jaar de meest eerlijke en ambachtelijke producten worden bereid. Of je nu op zoek bent naar een puur stukje vlees, zelfgemaakte vleeswaren of een heerlijke maaltijd, hier gebruiken ze altijd verse ingrediënten. Je kunt de producten eenvoudig bestellen via de website of gezellig langskomen. Naast de slagerij hebben ze ook een uitgebreide maaltijdenkeuken waar dagverse maaltijden worden bereid. Je kunt zelf je eigen maaltijd samenstellen uit het assortiment componenten. En niet te vergeten, de man achter deze slagerij is Gert Schuiteman, een ware innovator die zijn eigen merknaam heeft verbonden aan zijn authentieke vleeswaren genaamd Veluwnaer. Deze vleeswaren, zoals de Veluwse coppa, ham, nagelhout en metworst, zijn van hoge kwaliteit en worden op traditionele wijze gedroogd. Je kunt het assortiment bekijken op hun website.

Wil je weten wat Slagerij Schuiteman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Schuiteman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Schuiteman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Schuiteman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Slagerij Schuiteman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Schuiteman

Bezoekers bekeken ook