Slagerij Gelderblom Barneveld

Slagerij Gelderblom Barneveld is een Slagerij gelegen aan Burgemeester Kuntzelaan 38 in Barneveld.

Meer informatie over Slagerij Gelderblom Barneveld in Barneveld

Mijn naam is Youri Korpadi, een 21-jarige ondernemer uit Bunschoten-Spakenburg. Na 6 jaar actief te zijn geweest in het slagersvak, heb ik de kans gekregen om de slagerij van Harrie over te nemen. Vanaf 30 juni zal ik de winkel openen met mooie acties en een gerestylede winkel. Klantvriendelijkheid, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast hebben we ook een spaarsysteem en vaste aanbiedingen op verschillende dagen van de week. Tot ziens in onze mooie slagerij!

Wil je weten wat Slagerij Gelderblom Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Gelderblom Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Gelderblom Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Gelderblom Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Slagerij Gelderblom Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Gelderblom Barneveld

Bezoekers bekeken ook