Shortgolf Zeumeren

Shortgolf Zeumeren is een Golfclub gelegen aan Stroetweg 9 in Voorthuizen.

Meer informatie over Shortgolf Zeumeren in Voorthuizen

Pitch & Putt is een golfspel dat gespeeld wordt op een korte 18-holes golfbaan. Het unieke aan dit spel is dat het voor iedereen toegankelijk is, zelfs zonder golfervaring. Naast de golfbaan heeft Pitch & Putt ook een complete beachclub waar verschillende arrangementen mogelijk zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om lid te worden en het hele jaar door te golfen. Expeditie Zeumeren daagt mensen uit, zowel individueel als in groepsverband of als bedrijf. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Shortgolf Zeumeren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shortgolf Zeumeren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shortgolf Zeumeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shortgolf Zeumeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Shortgolf Zeumeren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shortgolf Zeumeren

Bezoekers bekeken ook