Selfdefense & Protection Barneveld

Selfdefense & Protection Barneveld is een Zelfverdedigingstraining gelegen aan Rietberglaan 4 in Barneveld.

Meer informatie over Selfdefense & Protection Barneveld in Barneveld

Krav Maga is een verdedigingssysteem dat is ontwikkeld in Israël en is effectief, realistisch en gemakkelijk aan te leren. Het is bedoeld om jezelf te kunnen verdedigen op momenten dat het nodig is, zonder machogedrag of een groot ego. Het vergroot de weerbaarheid van iedereen die het beoefent. Verder biedt Krav Maga lessen speciaal voor vrouwen en kinderen, en kunnen er ook privélessen gegeven worden. Dries van der Velden is een Krav Maga-instructeur die gelooft dat het beoefenen van Krav Maga je zelfverzekerdheid vergroot en je mentale weerbaarheid versterkt. Tijdens zijn lessen leert hij technieken van Krav Maga en kijkt hij naar de behoeften van zijn leerlingen. Hij wil dat zijn leerlingen zich veilig voelen, plezier hebben en respect hebben voor elkaar. Door intensieve lessen wordt de weerbaarheid vergroot, zodat je kunt kiezen voor wat jou gelukkig maakt. Je kunt je aanmelden voor een proefles.

Wil je weten wat Selfdefense & Protection Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Selfdefense & Protection Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Selfdefense & Protection Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Selfdefense & Protection Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Selfdefense & Protection Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Selfdefense & Protection Barneveld

Bezoekers bekeken ook