SDVBarneveld

SDVBarneveld is een Voetbalclub gelegen aan Barnseweg 9 in Barneveld.

Meer informatie over SDVBarneveld in Barneveld

In het nieuws van SDVB zijn er verschillende updates en aankondigingen te vinden. Er is een update over de veldverlichting van veld 3 t/m 6. Ook wordt er herinnerd dat er alleen contactloos betaald kan worden in de kantine. Verder wordt er gevraagd om een herkenbare pasfoto op de spelerspas te plaatsen. Er is een klaverjastoernooi gepland op vrijdag 27 oktober en er is een verslag van de bekerwedstrijd ONA'53 - SDVBarneveld. Daarnaast is er een wedstrijdverslag van de MO17-1 en zijn er vijf SDVB-ers die zich hebben geplaatst voor het NK penaltyschieten. Er is ook nieuws over de Schreuder Tribune en de nieuwe SD sportswear Beloftencompetitie 2023-2024. Er wordt bedankt voor de stemmen voor Rabo Clubsupport en Jellema-Projecten steekt de MO17-1 in het nieuw. Er zijn ook vacatures en er wordt gevraagd om activiteiten en wedstrijdverslagen naar media@sdvb.nl te sturen. Verder wordt er nieuws gegeven over de Bronshaan oktober woondagen en het programma van de club. Er zijn ook berichten over trainingen, het kantine nieuws, de SDVB Kidsclub, het SDVB fotoalbum, Het Kontakt, het eerste elftal, verloren voorwerpen en het reserveren van de vergaderruimte. Tot slot worden de volgende wedstrijden aangekondigd: TVC '28 tegen SDV Barneveld en het SDVB darttoernooi 2023. Er wordt ook informatie gegeven.

Wil je weten wat SDVBarneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SDVBarneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SDVBarneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SDVBarneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar SDVBarneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SDVBarneveld

Bezoekers bekeken ook