Schuiteman Woninginrichting

Schuiteman Woninginrichting is een Woonwinkel gelegen aan Dorpsstraat 34 in Garderen.

Meer informatie over Schuiteman Woninginrichting in Garderen

Bij Schuiteman Wonen in Garderen kun je terecht voor verschillende merken en producten voor je interieur. Ze hebben onder andere Eastborn boxsprings, Holland Haag gordijnstoffen, Bonaparte tapijt, Parade tapijt, Marmoleum vloeren, Novilon vloeren, Allura vloeren, PVC vloeren, laminaatvloeren, linoleum en marmoleum, vinyl, tapijt, deurmatten, plinten, vloer egaliseren, vloerkleden, raamdecoratie, plissé gordijnen, dupligordijnen en vouwgordijnen. Ze hebben een ruime collectie aan vloeren en kunnen je adviseren over welke vloer het beste bij jou past. Het laminaat is van hoge kwaliteit en bijna niet van echt hout te onderscheiden. PVC vloeren zijn krasvast en gemakkelijk in onderhoud. Linoleum en marmoleum zijn prachtige en natuurlijke producten verkrijgbaar in trendy kleuren. Vinyl is verend, stil en zacht en is verkrijgbaar in veel kleuren en dessins. Met tapijt creëer je rust in je huis en krijgt je vloer veel comfort. Daarnaast hebben ze ook deurmatten, plinten, mogelijkheid tot vloer egaliseren, vloerkleden, raamdecoratie zoals shades, shutters, vouwgordijnen, duo rolgordijnen, plissé gordijnen, dupligordijnen en vouwgordijnen. Ze bieden ook advies en plaatsing aan.

Wil je weten wat Schuiteman Woninginrichting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schuiteman Woninginrichting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schuiteman Woninginrichting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schuiteman Woninginrichting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Schuiteman Woninginrichting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Schuiteman Woninginrichting

Bezoekers bekeken ook