Schoonheidssalon Sense of Beauty

Schoonheidssalon Sense of Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Berkenlaan 3 in Barneveld.

Meer informatie over Schoonheidssalon Sense of Beauty in Barneveld

Welkom bij schoonheidssalon 'Sense of Beauty'! Op deze website proberen we je een beeld te geven van de salon en de mogelijke behandelingen die wij te bieden hebben op het gebied van gezichts- en lichaamsbehandelingen. Bij het woord schoonheidssalon denkt iedereen natuurlijk direct aan de huid, en ‘er mooi uitzien’. Dat is natuurlijk waar, maar slechts ten dele. Bladerend door onze website zal je merken dat wij ons bezighouden met welness en huidverbetering als huidcoach. Dit houdt in dat onze behandelingen kunnen zijn gericht op de huid, spieren, maar ook op andere weefsels. Allen gericht om je in een betere ‘conditie’ te brengen. Want als je spieren en huid meer ontspannen, zal je je 100% beter voelen. Niet voor niets komt meer dan 90% van onze klanten regelmatig terug voor een behandeling. Zodra je plaats hebt genomen in de stoel, zal je door de omgeving, de rustige muziek en natuurlijk de behandeling zelf onmiddellijk ervaren dat de last van de dagelijkse invloeden en stress van je afvalt en je een complete rust ervaart. Na de behandeling is niet alleen je huid in een schonere en betere conditie, maar voel je jezelf en voelt je huid ontspannen aan! Graag verwelkom ik je binnenkort in mijn salon. Lucienne van Raaij.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Sense of Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Sense of Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Sense of Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Sense of Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Schoonheidssalon Sense of Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Sense of Beauty

Bezoekers bekeken ook