Schoonheidssalon Jeanine

Schoonheidssalon Jeanine is een Schoonheidssalon gelegen aan Putterweg 47 in Garderen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Jeanine in Garderen

Jeanine Boeve heet je welkom in haar salon, waar aandacht en ontspanning centraal staan tijdens de behandeling. Ze is een gediplomeerd specialist in huidverzorging en -verbetering voor zowel mannen als vrouwen. In haar salon kun je kiezen uit een breed scala aan gezichtsbehandelingen, gericht op verzorging en/of huidverbetering. Voorafgaand aan de behandeling doet ze een huidanalyse om te bepalen wat jouw huid nodig heeft. Ook biedt ze make-updiensten aan, evenals korte behandelingen zoals epileren, harsen en verven van wenkbrauwen en wimpers. Je kunt ook samen met iemand anders een duobehandeling ondergaan. Jeanine is gespecialiseerd in elektrisch ontharen en heeft in 2019 haar diploma behaald voor huidverbeteringsmassage. Je kunt haar salon vinden op Putterweg 47 in Garderen.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Jeanine verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Jeanine of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Jeanine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Jeanine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Schoonheidssalon Jeanine reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Jeanine

Bezoekers bekeken ook