SB Beauty

SB Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Dominee W.L. Mulderstraat 25 in Zwartebroek.

Meer informatie over SB Beauty in Zwartebroek

SB Beauty is een salon waar klanten een moment voor zichzelf kunnen hebben en waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en betaalbaarheid belangrijk zijn. Klanten moeten zich op hun gemak voelen en met een blij gevoel de salon verlaten. Bij SB Beauty kunnen klanten terecht voor permanente make-up, handverzorging, wimperextensions en trainingen. De eigenaresse, Simone, zorgt ervoor dat klanten zich kunnen ontspannen en krijgen een persoonlijke benadering. De salon biedt ook sieraden aan en werkt met het merk Energetix, wat niet alleen klasse uitstraalt, maar ook een speciale werking heeft om het lichaam in balans te brengen. Daarnaast biedt SB Beauty ook opleidingen tot nagelstylist aan. De salon staat voor persoonlijkheid, kwaliteit, ontspanning en schoonheid. Simone neemt de tijd voor haar klanten. De contactgegevens van SB Beauty zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat SB Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SB Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SB Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SB Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar SB Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SB Beauty

Bezoekers bekeken ook