Salon Voorveld

Salon Voorveld is een Kapper gelegen aan Hoofdstraat 149 in Voorthuizen.

Meer informatie over Salon Voorveld in Voorthuizen

Salon Voorveld is een professionele kapper gevestigd in Voorthuizen. Bij Salon Voorveld staat kwaliteit, hygiëne en de klant centraal. Ze bieden behandelingen aan voor dames, heren en jeugd. Het team van Salon Voorveld bestaat uit Miranda van Norel, Lydia Hey, Carina van den Broek, Janita van den Brink en Ingrid Mets. Ze zijn allemaal topstylisten en kleurspecialisten. Bij Salon Voorveld kun je terecht voor opsteken, bruidkapsels, föhnen, watergolf & permanenten, mediscoop, kleurbehandelingen en knipbehandelingen. In de kapsalon krijg je persoonlijke aandacht van gepassioneerde medewerkers. Daarnaast kun je inspiratie opdoen in het lookbook van Salon Voorveld en hun producten ontdekken.

Wil je weten wat Salon Voorveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Voorveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Voorveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Voorveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Salon Voorveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Voorveld

Bezoekers bekeken ook