Salon Uniek / locatie Dorp

Salon Uniek / locatie Dorp is een Kapper gelegen aan Torenplein 37 in Barneveld.

Meer informatie over Salon Uniek / locatie Dorp in Barneveld

Bij Salon Uniek in Barneveld kunt u terecht voor diverse behandelingen. In de kapsalon, schoonheidssalon, haarwerk- en medisch pedicure salon wordt u verwelkomd door een enthousiast team. Naast het knippen en stylen van uw haar, kunt u ook terecht voor medische pedicurebehandelingen. Iedere voet verdient immers een goede verzorging. Daarnaast biedt de schoonheidssalon momenten van rust in het drukke dagelijkse leven. Na een behandeling voelt u zich heerlijk ontspannen en is dit ook aan uw huid te zien. Salon Uniek is gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken, ook wel pruiken genoemd. U kunt hier in alle privacy geholpen worden. Het team van Salon Uniek staat voor u klaar en u kunt zelfs solliciteren om het team te versterken.

Wil je weten wat Salon Uniek / locatie Dorp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Uniek / locatie Dorp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Uniek / locatie Dorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Uniek / locatie Dorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Salon Uniek / locatie Dorp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Uniek / locatie Dorp

Bezoekers bekeken ook