Salon CC

Salon CC is een Schoonheidssalon gelegen aan Anthonie Fokkerstraat 5 in Barneveld.

Meer informatie over Salon CC in Barneveld

Salon CC is een wax- en beautysalon die gespecialiseerd is in het ontharen van gevoelige lichaamsdelen met behulp van suikerpasta. Daarnaast bieden ze ook de nieuwste trend in massages aan, de Buccal massage, ook wel bekend als de 'Megan Markle massage'. Voor mensen die een mooie huid willen krijgen, biedt de salon een kuur van 5 gezichtsbehandelingen met bindweefselmassage en fruitzuurbehandeling aan voor een gereduceerde prijs. De eigenaresse, Corine, heeft al 20 jaar ervaring in ontharen en beauty behandelingen. Bij Salon CC kun je terecht voor verschillende specialisaties, zoals Brazilian waxing, huidverbeterende massages, wenkbrauwbehandelingen en visagie. De salon is 6 dagen per week geopend en je kunt ook in de avonduren een afspraak maken.

Wil je weten wat Salon CC verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon CC of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon CC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon CC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Salon CC reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon CC

Bezoekers bekeken ook