Salon Belle Femme

Salon Belle Femme is een Schoonheidssalon gelegen aan Hoofdstraat 191A in Voorthuizen.

Meer informatie over Salon Belle Femme in Voorthuizen

Bianca Theusen-Dusseldorp is een ervaren model en heeft deelgenomen aan diverse miss-verkiezingen, waaronder Miss Nederland. Tijdens haar carrière als model was ze altijd gefascineerd door de prachtige hairextensions die de modellen droegen. Nu heeft ze zelf al 10 jaar hairextensions en kan ze haar klanten in haar salon voorzien van zowel hairextensions als wimperextensions. Ze heeft onlangs de "Masterclass opleiding 2-6 D Russian Volume" afgerond, gegeven door de wereldberoemde Lash Artist Loreta Jasilionyte. Met deze techniek kan ze volle wimpers creëren. Daarnaast heeft ze ook diverse andere cursussen en opleidingen gevolgd om haar kennis en vaardigheden op het gebied van uiterlijke verzorging uit te breiden. Ze heeft besloten om haar eigen salon te openen, genaamd Salon Belle Femme. In haar salon biedt ze ook Spray Tanning aan. Bianca werkt op afspraak, zowel overdag als 's avonds. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan er contact worden opgenomen via telefoon of e-mail. Contactgegevens: Salon Belle Femme Hoofdstraat 191 a 3781 AE Voorthuizen 06 29 39 64 53 info@salonbellefemme.nl.

Wil je weten wat Salon Belle Femme verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Belle Femme of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Belle Femme? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Belle Femme het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Salon Belle Femme reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Belle Femme

Bezoekers bekeken ook