Roxanne Relax- en Beautystudio

Roxanne Relax- en Beautystudio is een Schoonheidssalon gelegen aan Wethouder Zandbergenlaan 7 in Barneveld.

Meer informatie over Roxanne Relax- en Beautystudio in Barneveld

Bij Roxanne Relax en Beauty Studio kun je terecht voor speciale gezichts- en lichaamsbehandelingen met als doel de vitaliteit van je huid te verhogen en de energie in je lichaam te verbeteren. Tijdens deze behandelingen worden speciale energieverhogende massagetechnieken toegepast, zoals Chinese Ki massage, Reiki, Voetreflexzone massage, emotionele gezichts- en lichaamsmassage, hotstone en magneetmassage. Op de website kun je meer informatie vinden over de behandelingen en kun je contact opnemen met Roxanne voor vragen of een deskundig advies.

Wil je weten wat Roxanne Relax- en Beautystudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roxanne Relax- en Beautystudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roxanne Relax- en Beautystudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roxanne Relax- en Beautystudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Roxanne Relax- en Beautystudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roxanne Relax- en Beautystudio

Bezoekers bekeken ook