Rose Garden Asian Bistro & Sushi

Rose Garden Asian Bistro & Sushi is een Restaurant gelegen aan Schoutenstraat 26 in Barneveld.

Meer informatie over Rose Garden Asian Bistro & Sushi in Barneveld

Bij Rose Garden, het Aziatische bistro in het centrum van Barneveld, kunt u al sinds 1987 genieten van heerlijke gerechten met invloeden uit de Aziatische keuken. Naast het dineren in het restaurant, bieden ze ook afhaal- en bezorgmaaltijden. Ze hebben een breed scala aan gerechten op de menukaart, waaronder sushi, rijsttafels en wokgerechten. Vooral hun verse sushi is erg populair en daarom hebben ze ook een apart sushi afhaalrestaurant geopend in Voorthuizen. Daarnaast bieden ze ook cateringdiensten aan, zoals een Chinees-Indonesisch-Kantonees buffet of sushi buffet. Voor bestellingen of reserveringen kunt u contact opnemen via telefoon of e-mail. Het restaurant is geopend op bepaalde tijden en er is parkeergelegenheid beschikbaar achter het restaurant. Het afhaalrestaurant heeft een aparte ingang aan de zijkant, terwijl de ingang van de bistro zich aan de Schoutenstraat bevindt.

Wil je weten wat Rose Garden Asian Bistro & Sushi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rose Garden Asian Bistro & Sushi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rose Garden Asian Bistro & Sushi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rose Garden Asian Bistro & Sushi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Rose Garden Asian Bistro & Sushi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rose Garden Asian Bistro & Sushi

Bezoekers bekeken ook