Rooseboom Houtwerk

Rooseboom Houtwerk is een Meubelmakerij gelegen aan Koningsbergenweg 12 unit 13 in Barneveld.

Meer informatie over Rooseboom Houtwerk in Barneveld

Rooseboom Houtwerk is een bedrijf dat op maat gemaakte meubels voor het interieur ontwerpt en produceert. Ze hebben verschillende projecten afgerond, waaronder kasten, kamer en suite, tafels, banken, deuren, lambrisering en specials. Naast meubels kan het bedrijf ook volledig handgemaakte keukens leveren, die tot in detail naar de wensen van de klant zijn ingericht. Ze zijn dealer van het merk Sachsenküchen en kunnen voor elke stijl en elk budget een geschikte keuken samenstellen. Rooseboom Houtwerk heeft ook een werkplaats en showroom in Barneveld, waar klanten hun producten kunnen bekijken. Het bedrijf is een erkend leerbedrijf en lid van een bepaalde organisatie. Je kunt ook hun andere website bezoeken voor meer informatie.

Wil je weten wat Rooseboom Houtwerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rooseboom Houtwerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rooseboom Houtwerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rooseboom Houtwerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Rooseboom Houtwerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rooseboom Houtwerk

Bezoekers bekeken ook