Rijschool Hazeleger

Rijschool Hazeleger is een Rijschool gelegen aan Ericaweg 18 in Stroe.

Meer informatie over Rijschool Hazeleger in Stroe

Rijschool Hazeleger biedt verschillende diensten aan voor het behalen van je rijbewijs. Ze bieden een iTheorie pakket aan voor een optimale voorbereiding op het theorie-examen. Daarnaast kun je praktijklessen volgen vanaf 16,5 jaar, ongeacht of je je theorie al hebt behaald. In ieder pakket is ook een tussentijdse toets inbegrepen, wat een ideale voorbereiding is op het praktijkexamen. Zodra je op het gewenste niveau zit, kan het praktijkexamen worden aangevraagd. Je vorderingen worden bijgehouden in de PlanGo rijles app. Daarnaast zijn er ook positieve recensies te vinden van tevreden leerlingen. Al met al is Rijschool Hazeleger een aanrader voor een fijne en leerzame rijopleiding.

Wil je weten wat Rijschool Hazeleger verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Hazeleger of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Hazeleger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Hazeleger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Rijschool Hazeleger reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Hazeleger

Bezoekers bekeken ook