Rijnders Sport

Rijnders Sport is een Sportwinkel gelegen aan Jan van Schaffelaarstraat 56 in Barneveld.

Meer informatie over Rijnders Sport in Barneveld

Rijnders Sport is al meer dan 12 jaar dé sportspeciaalzaak in Barneveld. Ze bieden persoonlijk advies en hulp op maat en hebben een team dat altijd voor je klaarstaat. Ze hebben besloten om zich te specialiseren in voetbal, hardlopen, fitness en indoorsporten. Daarnaast zijn ze ook een textieldrukkerij genaamd Rijnders Print. Ze leveren bedrukte kleding voor verenigingen, bedrijven en particulieren. Het laatste nieuws is dat Rijnders Sport de nieuwe kledingleverancier is voor ODIK, dus als je een nieuw korfbalrokje, wedstrijdbroekje, inschietshirt of trainingspak nodig hebt, kan je vanaf 1 maart terecht bij Rijnders Sport in Barneveld.

Wil je weten wat Rijnders Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijnders Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijnders Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijnders Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Rijnders Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijnders Sport

Bezoekers bekeken ook