Restore "Wullie hen't"

Restore "Wullie hen't" is een Tweedehandswinkel gelegen aan Doctor Willem Dreeslaan 14 in Barneveld.

Meer informatie over Restore "Wullie hen't" in Barneveld

Wij zijn een kringloopwinkel die is begonnen op 1 januari 2016 en we zijn dol op scheumen. Op 1 februari 2020 openden we onze nieuwe winkel aan de Bakkersweg in Voorthuizen, maar we zijn uiteindelijk op 1 april 2021 verhuisd naar de Dokter Willem Dreeslaan 14 in Barneveld, waar we nu een grotere winkel hebben met 600 m2 winkeloppervlak. We hebben een breed scala aan producten te koop, waaronder antiek, brocante, kasten en meubels. We hebben zelfs een speciale Mancave hoek en een lampen eiland. Onze openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Kom gerust langs om te kijken, de deur staat altijd open!

Wil je weten wat Restore "Wullie hen't" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restore "Wullie hen't" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restore "Wullie hen't"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restore "Wullie hen't" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Restore "Wullie hen't" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restore “Wullie hen’t”

Bezoekers bekeken ook