Restaurant 't Herdertje

Restaurant 't Herdertje is een Restaurant gelegen aan Hoofdstraat 33 in Voorthuizen.

Meer informatie over Restaurant 't Herdertje in Voorthuizen

In dit restaurant draait alles om gastvrijheid en creativiteit. Ze doen hun uiterste best om elke dag een mooie en culinaire ervaring te bieden aan hun gasten. Je kunt online reserveren of telefonisch contact opnemen. Als het online vol zit, is er soms nog de mogelijkheid om telefonisch een tafeltje te regelen. Het menu is te bekijken op hun website. Ze bieden ook groepsarrangementen aan voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Als je idee er niet tussen staat, kun je contact met hen opnemen en zij zullen een programma op maat maken. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur voor diner. Het adres is Hoofdstraat 33, 3781AA Voorthuizen.

Wil je weten wat Restaurant 't Herdertje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant 't Herdertje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant 't Herdertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant 't Herdertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Restaurant 't Herdertje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant ’t Herdertje

Bezoekers bekeken ook