Restaurant PUUR

Restaurant PUUR is een Restaurant gelegen aan Kieftveen 37 in Voorthuizen.

Meer informatie over Restaurant PUUR in Voorthuizen

Bij PUUR kunt u genieten van een topervaring. Het team van PUUR zorgt voor een gezellige sfeer en heerlijk eten en drinken. Ze maken gebruik van verse producten uit de regio en passen hun menukaart aan op het seizoen. U kunt bij PUUR ontspannen en genieten van een drankje, voorafje en fantastisch hoofdgerecht. De sfeer, het eten en de gastvrijheid zorgen voor een topavond. PUUR is geschikt voor jong en oud en biedt nieuwe smaken en gerechten buiten de kaart. Ze verzorgen ook feesten, zakelijke evenementen en hebben een nieuwsbrief om u op de hoogte te houden. U kunt bij PUUR terecht voor een goed verzorgde vergadering met lunch of diner en ze denken graag met u mee over uw feest, familiedag of zakelijke bijeenkomst.

Wil je weten wat Restaurant PUUR verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant PUUR of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant PUUR? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant PUUR het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Restaurant PUUR reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant PUUR

Bezoekers bekeken ook