Restaurant Lanterna

Restaurant Lanterna is een Italiaans restaurant gelegen aan Schoutenstraat 14 in Barneveld.

Meer informatie over Restaurant Lanterna in Barneveld

Het restaurant pizzeria Lanterna in Barneveld is op zoek naar nieuw personeel. Ze bieden heerlijke Italiaanse gerechten zoals pizza, pasta en vlees- en visgerechten. Ook hebben ze een tapasmenu en een ijskaart. Het restaurant bestaat al 27 jaar en heeft een geliefde reputatie in Barneveld. De eigenaar, Michele de Nicola, heeft het restaurant een aantal jaar uit handen gegeven, maar is nu weer terug met al zijn kennis en ervaring in de traditionele Italiaanse keuken. Lanterna biedt ook afhaalmaaltijden aan met 10% korting en geen bezorgkosten bij bestellingen boven de 50 euro. Daarnaast bieden ze catering aan en kun je een reservering maken.

Wil je weten wat Restaurant Lanterna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Lanterna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Lanterna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Lanterna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Restaurant Lanterna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Lanterna

Bezoekers bekeken ook