Restaurant Het Schaap

Restaurant Het Schaap is een Restaurant gelegen aan Nieuwstraat 48 in Barneveld.

Meer informatie over Restaurant Het Schaap in Barneveld

In dit historische pand uit 1468 biedt restaurant Het Schaap een frisse kijk op de hedendaagse keuken. Met gastvrijheid die al generaties lang in het bloed zit, kunt u genieten op het prachtige terras of heerlijk dineren voor de haard. Het restaurant biedt pure smaken, verse producten en oprechte gastvrijheid. Het team van Het Schaap kijkt ernaar uit om u een heerlijke restaurantervaring te bezorgen. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat Restaurant Het Schaap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Het Schaap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Het Schaap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Het Schaap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Restaurant Het Schaap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Het Schaap

Bezoekers bekeken ook