Restaurant de Landing

Restaurant de Landing is een Restaurant gelegen aan Wolweg 57 in Stroe.

Meer informatie over Restaurant de Landing in Stroe

In restaurant De Landing in Stroe kunt u genieten van heerlijk Hollands eten. Ze serveren verrassend lekkere gerechten, van ambachtelijke pannenkoeken tot bourgondische gerechten. Het restaurant is ook een ideale plek om uw bruiloft te vieren, met betrokken personeel dat u en uw gasten flink in de watten legt. Daarnaast bieden ze ook zaalverhuur voor feesten en bijeenkomsten. Voor bruiloften hebben ze een kleine zaal en een grotere zaal beschikbaar, plus een mooi terras. Ze regelen alles tot in de puntjes voor uw feest en uw gasten. Het restaurant serveert ook goed en lokaal vlees. U kunt reserveren of contact opnemen voor meer informatie. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 12:00 uur, en op zondag en maandag zijn ze gesloten. Het adres is Wolweg 57, 3776 LN Stroe. Reserveren kan alleen telefonisch.

Wil je weten wat Restaurant de Landing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant de Landing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant de Landing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant de Landing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Restaurant de Landing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant de Landing

Bezoekers bekeken ook