Restaurant De Garderense Berg Grill & Buffet

Restaurant De Garderense Berg Grill & Buffet is een Restaurant gelegen aan Putterweg 59 in Garderen.

Meer informatie over Restaurant De Garderense Berg Grill & Buffet in Garderen

Bij De Garderense Berg kunt u genieten van een onbeperkt All-in-Dinner arrangement. In plaats van te betalen voor de gerechten en drankjes die u nuttigt, betaalt u voor de tijd die u in het restaurant doorbrengt. Hierdoor kunt u onbezorgd genieten van een heerlijk avondje uit. Het arrangement is inclusief onbeperkt eten en drinken, zoals frisdrank, bier, wijn, koffie, thee en luxe desserts. U kunt tijdens uw avondje uit de smaken proeven uit bijna alle culturen, met gerechten uit China, Japan, Indonesië, Zuid-Amerika en Europa. Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen naar 0577-461608 of ons volgen op social media. Ons adres is Putterweg 59, 3886 PB Garderen.

Wil je weten wat Restaurant De Garderense Berg Grill & Buffet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Garderense Berg Grill & Buffet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Garderense Berg Grill & Buffet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Garderense Berg Grill & Buffet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Restaurant De Garderense Berg Grill & Buffet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Garderense Berg Grill & Buffet

Bezoekers bekeken ook