Restaurant De Bonte Koe

Restaurant De Bonte Koe is een Restaurant gelegen aan Koningsweg 2 in Garderen.

Meer informatie over Restaurant De Bonte Koe in Garderen

Restaurant De Bonte koe is een restaurant in het prachtige dorp Garderen. Het restaurant heeft een groot zonnig terras en een gezellige open haard. Het is een echt familiebedrijf dat sinds 2007 gerund wordt door Johan en Lydia Veldt en Martine van Middendorp-Veldt. Ze gebruiken zoveel mogelijk producten uit de omgeving, zoals meel van molen De Hoop in Garderen. Het restaurant is op maandag en donderdag gesloten, maar de rest van de week geopend vanaf 11:00 uur. De keuken opent om 12:00 uur. Ze hebben vacatures voor personeel in de bediening en keuken en organiseren regelmatig evenementen, zoals de jaarlijkse Wildavond. Er zijn ook positieve recensies te vinden van gasten die het restaurant bezocht hebben. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Restaurant De Bonte Koe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Bonte Koe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Bonte Koe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Bonte Koe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Restaurant De Bonte Koe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Bonte Koe

Bezoekers bekeken ook