ReFaceMe Barneveld

ReFaceMe Barneveld is een Schoonheidssalon gelegen aan Langstraat 95 in Barneveld.

Meer informatie over ReFaceMe Barneveld in Barneveld

ReFaceMe is een beauty adres waar eigenaresse Renate Klomp al meer dan 30 jaar werkzaam is in de make-up en huidverzorgingsbranche. In Barneveld biedt ReFaceMe verschillende diensten aan, waaronder make-up workshops, 1 op 1 adviezen, schoonheidsbehandelingen, wenkbrauwbehandelingen, wimper- en wenkbrauwverven, Henna Brows, Lash lift / Brow lift en harsen van het gezicht. De visagistes en schoonheidsspecialistes van ReFaceMe heten u graag welkom in hun prachtige winkel in Barneveld.

Wil je weten wat ReFaceMe Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ReFaceMe Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ReFaceMe Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ReFaceMe Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar ReFaceMe Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ReFaceMe Barneveld

Bezoekers bekeken ook