Recreatiepark De Boshoek

Recreatiepark De Boshoek is een Recreatiecentrum gelegen aan Brugveenseweg 25 in Voorthuizen.

Meer informatie over Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen

Recreatiepark De Boshoek is een uniek vakantiepark op de Veluwe, waar je een duurzame vakantie met het gezin of de hele familie kunt beleven. Het park biedt een breed scala aan accommodaties, waaronder vakantiehuizen, glampingaccommodaties, kampeerplaatsen, hotelkamers en groepsaccommodaties. Het park is centraal gelegen in Voorthuizen, waardoor de verschillende attracties in de omgeving gemakkelijk te bereiken zijn. De faciliteiten van het park zorgen voor veel vakantieplezier voor jong en oud, zoals een zwembad, animatie en sportvelden. Daarnaast is er een horecagelegenheid en een supermarkt aanwezig. Recreatiepark De Boshoek is een ideale bestemming voor een vakantie in Nederland, waar je kunt genieten van de prachtige omgeving van de Veluwe en de vele bezienswaardigheden kunt bezoeken, zoals het Kröller-Müller museum, Nationaal Park De Hoge Veluwe en de Koningin Julianatoren. Het park heeft positieve ervaringen van gasten ontvangen en wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,8.

Wil je weten wat Recreatiepark De Boshoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recreatiepark De Boshoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recreatiepark De Boshoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recreatiepark De Boshoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Recreatiepark De Boshoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recreatiepark De Boshoek

Bezoekers bekeken ook