Recreatieoord "De Meidoorn"

Recreatieoord "De Meidoorn" is een Kampeerterrein gelegen aan Welgelegenweg 9 in Stroe.

Meer informatie over Recreatieoord "De Meidoorn" in Stroe

Camping de Meidoorn is een gezellige camping aan de rand van de bossen van de Veluwe. Ze bieden kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers, zowel voor korte als langere verblijven. Daarnaast hebben ze een eetcafé met een ruim assortiment aan snacks en gerechten, en een galerij met recente foto's van de camping en de evenementen die ze organiseren. De camping is centraal gelegen tussen Stroe en Voorthuizen en beschikt over een feestzaal voor evenementen. Ze zijn trots op hun bosrijke omgeving en verwelkomen iedereen in hun mooie regio. Op de camping zijn er faciliteiten zoals een voetbalveld, trampoline en speeltoestellen voor kinderen, en op regenachtige dagen kunnen gasten binnen genieten van een biljarttafel en een gezellige feestzaal met BBQ en steengrill.

Wil je weten wat Recreatieoord "De Meidoorn" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recreatieoord "De Meidoorn" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recreatieoord "De Meidoorn"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recreatieoord "De Meidoorn" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Recreatieoord "De Meidoorn" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recreatieoord “De Meidoorn”

Bezoekers bekeken ook