Race fitness stand

Race fitness stand is een Indoor cycling gelegen aan Hortensiastraat 26 in Barneveld.

Meer informatie over Race fitness stand in Barneveld

Door de coronapandemie moest ik net als vele anderen binnen trainen, en zo werd ik "verslaafd aan Zwift". Dit gebeurde nadat ik een fietsvork op een basisplaat had gelast, waardoor ik meteen een toename van de kracht/wattage van 10% zag. Dit is geen gadget, maar een dagelijks gebruiksvriendelijk artikel van topkwaliteit dat het hele gezin jarenlang kan gebruiken. Een fietsframe vastgezet in een smarttrainer en met het voorwiel gemonteerd is niet alleen onnatuurlijk en erg instabiel, maar ook zeer slecht voor je dure fiets omdat de hele fiets enorm verdraait. Door de vele krachtinspanningen kan er metaal-koolstofvermoeidheid optreden met alle gevolgen van dien. Daarom heb ik een verstelbare standaard voor het scherm en platforms geïntegreerd, zodat ik een ventilator, laptop, waterfles en andere items binnen handbereik heb. Ik heb ook een stang gemonteerd om een handdoek aan op te hangen. Tegelijkertijd ontdekte ik dat een gezonde levensstijl en beweging de beste remedie zijn tegen corona. Ik kwam op het idee om een arm- en pedaaltrainer in de standaard te integreren. Dit samen zorgt ervoor dat de RaceFitnessStand binnen enkele minuten onmisbaar zal zijn voor optimale prestaties, gezonde beweging en het voorkomen van ongekende ellende door ongelukken en diefstal. Ook heb ik een fietsenrekstandaard ontwikkeld die je in de auto, garage of waar dan ook.

Wil je weten wat Race fitness stand verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Race fitness stand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Race fitness stand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Race fitness stand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Race fitness stand reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Race fitness stand

Bezoekers bekeken ook