Quadclub De Veluwse Zandhappers

Quadclub De Veluwse Zandhappers is een Sportclub gelegen aan Grote Bosweg 2 in Barneveld.

Meer informatie over Quadclub De Veluwse Zandhappers in Barneveld

Quadclub De Veluwse Zandhappers begon als een kleine club van quad rijders en is uitgegroeid tot een professionele groep die vaak te vinden is op grote banen en wedstrijden. De club is mogelijk gemaakt door sponsoren en supporters. In 2012 begonnen enkele quadrijders op de Veluwe samen te rijden en werden er grotere toerritten georganiseerd. Een WhatsApp-groep werd opgestart om af te spreken waar en wanneer er gecrosst zou worden. De groep groeide en er werd besloten om een middagje crossen te organiseren, gevolgd door een barbecue en borrel. Tijdens deze winterrit werd het idee geopperd om crossshirts te laten maken en er werden sponsoren gevonden. De clubnaam en het logo werden gekozen en er werd een partner gevonden om de shirts te drukken. De Zandhappers namen deel aan verschillende evenementen en behaalden successen in de 450cc en 700cc klasse. Er werden ook trainingen en toerritjes georganiseerd. Op Quad-day werd de kledinglijn uitgebreid met vesten. Budel on Wheels was een ander evenement waar de Zandhappers aan deelnamen. Op zaterdag werd er offroad gereden en getraind op de crossbaan, en op zondag werd er gestreden op de crossbaan, maar zonder podiumplekken.

Wil je weten wat Quadclub De Veluwse Zandhappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Quadclub De Veluwse Zandhappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Quadclub De Veluwse Zandhappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Quadclub De Veluwse Zandhappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Quadclub De Veluwse Zandhappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Quadclub De Veluwse Zandhappers

Bezoekers bekeken ook