Pure-Nature

Pure-Nature is een Voetverzorging gelegen aan Hortensiastraat 14 in Barneveld.

Meer informatie over Pure-Nature in Barneveld

Pure-Nature is een schoonheids- en medisch pedicuresalon in Barneveld die verschillende behandelingen aanbiedt, zoals schoonheidsbehandelingen, pedicure behandelingen, medisch pedicure behandelingen en wimperbehandelingen. Het instituut werkt met de merken Dr Renaud en Institut Esthederm. De eigenaresse, Angela van Maanen, heeft haar diploma's behaald in 1998 en heeft sindsdien verschillende scholingen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Behandelingen zijn alleen op afspraak en momenteel is er een cliëntenstop. Het salon is gevestigd in Barneveld en de contactgegevens zijn te vinden op de website. Er gelden voorwaarden voor de behandeling, zoals annulering minimaal 24 uur van tevoren.

Wil je weten wat Pure-Nature verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pure-Nature of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pure-Nature? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pure-Nature het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Pure-Nature reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pure-Nature

Bezoekers bekeken ook