Prisma groep

Prisma groep is een Landmetingskantoor gelegen aan Tolboomweg 1 in Terschuur.

Meer informatie over Prisma groep in Terschuur

De Prisma Groep is een internationale groep van specialisten op het gebied van geodesie, precisiemetingen, maatvoering en geo-gerefereerde vraagstukken. Met hun jarenlange ervaring en geavanceerde technologie voorzien ze klanten uit verschillende sectoren van accurate informatie. Ze gebruiken hiervoor onder andere high-tech instrumenten zoals scanners, drones en GPS-systemen. De Prisma Groep werkt aan diverse projecten, waaronder de BGT-BAG kartering Drechtsteden. Ze verzamelen informatie om databases te vullen en onze leefomgeving veiliger en prettiger te maken. Ze leveren data in verschillende vormen, zoals tekeningsbestanden en 3D pointclouds. De rapportagemethode wordt afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. De Prisma Groep heeft kantoren in Terschuur, Den Bosch en Gouda.

Wil je weten wat Prisma groep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prisma groep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prisma groep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prisma groep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Prisma groep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prisma groep

Bezoekers bekeken ook