Aanvraag vergunning voor UPD lichtschuiminstallatie gebouw 31 met goedkeuring VdS op de locatie Nijverheidsweg 60 - te Barneveld zaaknummer AB24.00121

DeBarneveldgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor UPD lichtschuiminstallatie gebouw 31 met goedkeuring VdS op de locatie Nijverheidsweg 60 - te Barneveld zaaknummer AB24.00121.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Provincie Gelderland heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor UPD lichtschuiminstallatie gebouw 31 met goedkeuring VdS op de locatie Nijverheidsweg 60 - te Barneveld. Waarom publiceert de provincie dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij de provincie aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de provincie u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren. Wanneer neemt de provincie een besluit over de aanvraag van de vergunning?Waarschijnlijk neemt de provincie voor 27 maart 2024 een definitief besluit over de aanvraag van de vergunning. Als de provincie van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de provincie daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de provincie van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen. Dit kan via het telefoonnummer 024 751 77 00.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2024.

Dit artikel verscheen op deBarneveldgids.nl op 08-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Barneveld, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBarneveldgids.nl
Redactie deBarneveldgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Barneveld
  2. prb-2024-1568

Gerelateerde berichten