Pimpt. foto en frame

Pimpt. foto en frame is een Fotowinkel gelegen aan Dijkje 9 in Barneveld.

Meer informatie over Pimpt. foto en frame in Barneveld

In de fotowinkel van Barneveld kun je terecht voor al je mooie herinneringen. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals fotoshoots, inlijstingen, pasfoto's en het afdrukken van foto's. Binnenkort kun je ook bij hen terecht voor grafisch vormgeving. Bij Pimpt kun je niet alleen in de studio terecht, maar ze komen ook op locatie voor een fotoshoot. Ze lijsten foto's, borduurwerken en schilderijen in. Daarnaast kunnen ze erkende pasfoto's direct doorsturen naar het RDW. Ze drukken foto's af in verschillende maten op hoogkwaliteit papier. Bij Pimpt kun je terecht voor de totale beleving van mooie herinneringen. Ze bieden verschillende mogelijkheden voor het inlijsten van dierbare foto's en andere voorwerpen. Bij Pimpt kun je ook terecht met vragen, ze streven ernaar om deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Het adres van Pimpt is Dijkje 9, 3771 BN Barneveld en ze zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat Pimpt. foto en frame verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pimpt. foto en frame of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pimpt. foto en frame? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pimpt. foto en frame het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Pimpt. foto en frame reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pimpt. foto en frame

Bezoekers bekeken ook