Pedicure Lia

Pedicure Lia is een Schoonheidssalon gelegen aan Bosbergerweg 11 in Stroe.

Meer informatie over Pedicure Lia in Stroe

Pedicure Lia is een professionele pedicure die uw voeten in goede handen neemt. Met haar salon in Stroe, Gelderland, is zij de perfecte plek om uw voeten te laten verzorgen. U kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen naar het nummer 06-40687699 of een e-mail te sturen naar info@pedicure-lia.nl. Pedicure Lia is geregistreerd onder het KVK-nummer 51815649 en heeft het BTW-nummer NL192.918.965.B01. Op de website van Pedicure Lia vindt u nuttige links en contactgegevens, zoals het telefoonnummer en het e-mailadres. Kies voor Pedicure Lia en geef uw voeten de aandacht die ze verdienen.

Wil je weten wat Pedicure Lia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Lia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Lia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Lia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Pedicure Lia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Lia

Bezoekers bekeken ook