PaxX Global Cycling

PaxX Global Cycling is een Club gelegen aan Nijenbeek 5 in Barneveld.

Meer informatie over PaxX Global Cycling in Barneveld

Paxx Global Cycling Nederland is een wielersportclub die als visie heeft dat de sport een uitstekende manier is om mensen samen te brengen en elkaar sportief te ondersteunen met respect en normen en waarden als uitgangspunt. Ze willen in heel Nederland lokale fietsgroepen oprichten en momenteel zijn er al drie groepen actief in Alblasserdam, Bennekom en Barneveld. Naast de georganiseerde avonden wordt er ook regelmatig samen gefietst. Geïnteresseerden die achter de visie en missie van de club staan, kunnen lid worden. De club is blij met hun sponsoren, die het mogelijk maken om activiteiten te organiseren en teamkleding aan te bieden tegen een schappelijke prijs. Daarnaast zet Paxx Global Cycling zich in voor goede doelen, zoals Stichting Present en World Vision.

Wil je weten wat PaxX Global Cycling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PaxX Global Cycling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PaxX Global Cycling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PaxX Global Cycling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar PaxX Global Cycling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PaxX Global Cycling

Bezoekers bekeken ook