Pauline's Woonwinkel

Pauline's Woonwinkel is een Woonwinkel gelegen aan Anthonie Fokkerstraat 25 in Barneveld.

Meer informatie over Pauline's Woonwinkel in Barneveld

Pauline's Woonwinkel is een speciaalzaak in landelijk en industrieel wonen. Ze hebben een showroom van 1000 m2 waar ze een gevarieerde collectie zitmeubelen en rustieke meubelen laten zien. Daarnaast bieden ze ook maatwerk meubelen in verschillende houtsoorten en kleuren. Ze werken klantgericht en hechten waarde aan vriendelijkheid en persoonlijke aandacht. Ze geven eerlijke informatie en bieden advies aan huis of een uitgewerkt plan van een interieurstyliste aan. Pauline's Woonwinkel wil graag tevreden en enthousiaste klanten hebben en behouden. De winkel is gevestigd in Barneveld en bestaat al meer dan 30 jaar. De openingstijden zijn op zondagen en feestdagen gesloten. Contactinformatie is beschikbaar op hun website.

Wil je weten wat Pauline's Woonwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pauline's Woonwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pauline's Woonwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pauline's Woonwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Pauline's Woonwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pauline’s Woonwinkel

Bezoekers bekeken ook