Pannenkoekenhuis Schaffelaar

Pannenkoekenhuis Schaffelaar is een Pannenkoekrestaurant gelegen aan Stationsweg 2B in Barneveld.

Meer informatie over Pannenkoekenhuis Schaffelaar in Barneveld

Pannenkoekenhuis Schaffelaar is een gezellige plek waar je kunt genieten van koffie, lunch, high tea, borrel en diner. Niet alleen volwassenen hebben hier een leuke tijd, ook de kinderen kunnen zich vermaken in de kinderboerderij. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 20.30 uur, met de keuken die sluit om 20.00 uur. Voor groepen vanaf 6 personen is reserveren mogelijk, maar als je met minder dan 6 personen bent, kun je gewoon binnenlopen. Let op, reserveren voor een high tea is altijd nodig, minimaal een dag van tevoren. Tijdens de feestdagen en van 8 tot en met 16 januari 2024 is het restaurant gesloten. Je kunt telefonisch reserveren via het nummer 0342-711004 of contact opnemen via info@pannenkoekenhuisschaffelaar.nl. Het restaurant is gevestigd aan de Stationsweg 2b in Barneveld.

Wil je weten wat Pannenkoekenhuis Schaffelaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenhuis Schaffelaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenhuis Schaffelaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenhuis Schaffelaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Pannenkoekenhuis Schaffelaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenhuis Schaffelaar

Bezoekers bekeken ook