Pannenkoekenboerderij De Tolboom

Pannenkoekenboerderij De Tolboom is een Crêperie gelegen aan Hoevelakenseweg 89 in Terschuur.

Meer informatie over Pannenkoekenboerderij De Tolboom in Terschuur

Pannenkoekenboerderij De Tolboom is gevestigd in een monumentale boerderij uit 1901 en biedt heerlijke pannenkoeken, hoofdgerechten, salades en huisgemaakte appeltaart. De locatie is sfeervol en geschikt voor feesten en partijen. De Tolboom is gesloten op maandag en dinsdag, maar op woensdag tot en met vrijdag geopend van 17.00 - 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 - 20.00 uur. Van 26 juli tot en met 1 augustus zijn ze gesloten vanwege vakantie. Naast pannenkoeken bieden ze ook dagschotels met biefstuk, schnitzel, spareribs en saté, maaltijdsalades, boerenijs, huisgemaakte appeltaart en meer. Er zijn ruim 80 verschillende pannenkoeken om van te genieten. De bediening is vriendelijk en het eten wordt positief beoordeeld door gasten.

Wil je weten wat Pannenkoekenboerderij De Tolboom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenboerderij De Tolboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenboerderij De Tolboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenboerderij De Tolboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Pannenkoekenboerderij De Tolboom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenboerderij De Tolboom

Bezoekers bekeken ook