Pannenkoeken restaurant Zeumeren

Pannenkoeken restaurant Zeumeren is een Crêperie gelegen aan Stroetweg 7 in Voorthuizen.

Meer informatie over Pannenkoeken restaurant Zeumeren in Voorthuizen

De Pannenkoekenshow is een avond vol avontuur en smaak, waarbij je kunt genieten van heerlijke pannenkoeken en een verrukkelijk dessert. Op woensdagavond 27 december 2023 en woensdag 3 januari 2024 kun je voor €19,50 per persoon deelnemen aan deze onvergetelijke avond op Schateiland Zeumeren. De show is interactief en zit vol humor, spanning en piratenavonturen, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Daarnaast kun je genieten van ambachtelijk bereide pannenkoeken in verschillende smaken en wordt er een heerlijk dessert geserveerd. Het is belangrijk om tijdig te reserveren vanwege de beperkte beschikbaarheid. De show begint om 17:45 uur en duurt tot 20:30 uur.

Wil je weten wat Pannenkoeken restaurant Zeumeren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoeken restaurant Zeumeren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoeken restaurant Zeumeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoeken restaurant Zeumeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Pannenkoeken restaurant Zeumeren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoeken restaurant Zeumeren

Bezoekers bekeken ook