Pannenkoeken Restaurant Kootwijkerduin

Pannenkoeken Restaurant Kootwijkerduin is een Crêperie gelegen aan Nieuw Milligenseweg 53 in Kootwijk.

Meer informatie over Pannenkoeken Restaurant Kootwijkerduin in Kootwijk

Pannenkoeken Restaurant Kootwijkerduin is gevestigd in Kootwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Het restaurant is sinds juli 2011 geopend en heeft een moderne Veluwse sfeer. Ze serveren ambachtelijk gebakken pannenkoeken, maar ook andere gerechten zoals hoofdgerechten, salades en lunchgerechten. Op drukke dagen kan het zijn dat er een wachttijd ontstaat. Het restaurant werkt met dagverse producten en streeft ernaar om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Vanaf 30 oktober 2023 zijn ze voorlopig alleen open op dinsdag, woensdag en vrijdag tot en met zondag na 12.00 uur. Op maandag en donderdag zijn ze de hele dag gesloten. Reserveren is aanbevolen vanwege beperkte ruimte en personeelstekort. Op drukke dagen kan de keuken tijdelijk gesloten zijn en kan het telefonisch lastig zijn om contact op te nemen. Het restaurant hoopt de gasten snel weer te mogen begroeten.

Wil je weten wat Pannenkoeken Restaurant Kootwijkerduin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoeken Restaurant Kootwijkerduin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoeken Restaurant Kootwijkerduin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoeken Restaurant Kootwijkerduin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Pannenkoeken Restaurant Kootwijkerduin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoeken Restaurant Kootwijkerduin

Bezoekers bekeken ook