Oude Kerk

Oude Kerk is een Kerk gelegen aan Torenplein 1 in Barneveld.

Meer informatie over Oude Kerk in Barneveld

Wij zijn een christelijke gemeente die samenkomt om God te dienen en Jezus na te volgen. We geloven in God, Jezus Christus en de Heilige Geest. Elke zondag organiseren we kerkdiensten waarin we de Bijbel lezen, naar een preek luisteren, samen zingen en bidden. Daarnaast delen we ons geloof en bieden we ondersteuning aan elkaar. Je kunt ook live naar onze diensten kijken op YouTube. Verder staat er een agenda met verschillende activiteiten, zoals een boekenbespreking, bijbelstudie en een speelgoedbeurs. Elk dag wordt er een Bijbeltekst gedeeld, vandaag is dat Johannes 12:26.

Wil je weten wat Oude Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oude Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oude Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oude Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Oude Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oude Kerk

Bezoekers bekeken ook