Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland

Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland is een Kerk gelegen aan Koterweg 5 in Barneveld.

Meer informatie over Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland in Barneveld

De Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland bestaan uit zestig gemeenten, verdeeld over twee classes. Er zijn vijftien commissies en deputaatschappen die actief zijn binnen dit kerkverband. Het Kerkelijk Bureau is een dienstverlenend bureau voor het hele kerkverband en beheert onder andere de website. Het Kerkblad verschijnt vijfentwintig keer per jaar en er is een Meldpunt ingesteld om ervoor te zorgen dat de kerk een veilige plek is voor iedereen. Op de website is het beleidsplan van de synode te vinden, evenals informatie over gastopvang.

Wil je weten wat Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland

Bezoekers bekeken ook