Ortho Fleur

Ortho Fleur is een Orthodontist gelegen aan Parmentierstraat 15 in Barneveld.

Meer informatie over Ortho Fleur in Barneveld

Ortho Fleur is een orthodontist in Barneveld die streeft naar het geven van een mooie glimlach en functioneel gebit. Er zijn positieve ervaringen van Jan en Rosa, die beiden tevreden zijn met het resultaat van hun behandeling. De praktijk van Ortho Fleur heeft een warme en ruimtelijke wachtruimte, evenals een poetsruimte waar patiënten hun tanden kunnen poetsen voordat ze behandeld worden. Zowel kinderen als volwassenen moeten zich welkom en vertrouwd voelen in de wachtkamer en behandelstoel. Er is ook gedacht aan de ouders, die de mogelijkheid hebben om mee te komen naar de behandeling van hun kind. Daarnaast biedt Ortho Fleur blogartikelen aan over verschillende onderwerpen, zoals het trekken van gezonde kiezen voor een beugel en het dragen van beugel elastiekjes. De contactgegevens van de praktijk zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Ortho Fleur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ortho Fleur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ortho Fleur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ortho Fleur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Ortho Fleur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ortho Fleur

Bezoekers bekeken ook