OPUS Personal Training Barneveld

OPUS Personal Training Barneveld is een Personal trainer gelegen aan Anthonie Fokkerstraat 63D in Barneveld.

Meer informatie over OPUS Personal Training Barneveld in Barneveld

OPUS Personal Training is meer dan alleen sportbegeleiding. Met jarenlange ervaring weten zij precies wat jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of je gezonder wilt voelen, bij OPUS Personal Training krijg je de juiste begeleiding. Ze helpen je met het verbranden van vet, het opbouwen van spiermassa en het krijgen van extra energie. Cliënten zijn erg tevreden over de trainingen en ervaren een prettige en ontspannen sfeer. Naast personal training biedt OPUS ook small group training, boksen en bedrijfstraining aan. Voor iedereen is er wat te vinden bij OPUS Personal Training.

Wil je weten wat OPUS Personal Training Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OPUS Personal Training Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OPUS Personal Training Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OPUS Personal Training Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar OPUS Personal Training Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OPUS Personal Training Barneveld

Bezoekers bekeken ook