ONS

ONS is een Bistro gelegen aan Rudolphlaan 2 in De Glind.

Meer informatie over ONS in De Glind

Bij ONS in jeugddorp De Glind hebben ze verschillende zalen die gebruikt kunnen worden voor vergaderingen of feesten. De zalen zijn voorzien van faciliteiten zoals een beamer en geluid. In het Pannenkoekenhuis serveren ze heerlijke verse pannenkoeken en poffertjes, maar ook huis gerookte gerechten voor de niet-pannenkoeken liefhebbers. Ze kunnen ook faciliteiten bieden voor verjaardagen, jubilea, bruiloften, vergaderingen en bedrijfsuitjes. Sinds april 2023 zijn ze een Pannenkoekenhuis geworden, vanwege de vraag in de omgeving en de aanwezigheid van faciliteiten zoals een kinderboerderij, buitenzwembad, schateiland en speeltuinen. De openingstijden van het Pannenkoekenhuis zijn van woensdag tot en met zondag van 11:30 tot 20:00, maar het is mogelijk om eerder of later te komen in overleg. Ze werken samen met de Rudolphstichting, die zorgprojecten biedt voor uit huis geplaatste kinderen.

Wil je weten wat ONS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ONS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ONS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ONS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar ONS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ONS

Bezoekers bekeken ook