Onderhoudsbedrijf W. van den Hoek

Onderhoudsbedrijf W. van den Hoek is een Schilder gelegen aan E.J. Hoegenhof 8 in Garderen.

Meer informatie over Onderhoudsbedrijf W. van den Hoek in Garderen

Wilfred van den Hoek is een schilder en eigenaar van Onderhoudsbedrijf W. van den Hoek. Hij biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder schilderwerk, renovatie en glasvezelbehang. Het bedrijf hecht veel waarde aan klanttevredenheid en werkt nauw samen met de klanten om aan hun wensen te voldoen. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, de prijzen zijn redelijk en de kwaliteit staat hoog in het vaandel. Ze streven ernaar om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden zijn met het geleverde werk. Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek kunt u contact opnemen met Wilfred van den Hoek via e-mail of telefoon. Het bedrijf is gevestigd in Garderen en is trots op het gebruik van Wix.com voor hun website.

Wil je weten wat Onderhoudsbedrijf W. van den Hoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onderhoudsbedrijf W. van den Hoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onderhoudsbedrijf W. van den Hoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onderhoudsbedrijf W. van den Hoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Onderhoudsbedrijf W. van den Hoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onderhoudsbedrijf W. van den Hoek

Bezoekers bekeken ook