Onder de Lindeboom

Onder de Lindeboom is een Meubelmakerij gelegen aan Dorpsstraat 1 in Garderen.

Meer informatie over Onder de Lindeboom in Garderen

In deze karakteristieke woonwinkel kun je al meer dan 80 jaar terecht voor de mooiste meubels en accessoires. Het dorpje Garderen, gelegen op de Veluwe, is de thuisbasis van deze bijzondere winkel. Bij binnenkomst word je direct verwelkomd door de heerlijke geur van verse koffie en de gastvrijheid van het personeel. Onder de oude lindeboom kun je genieten van een kopje koffie, terwijl je rustig rondkijkt in de winkel. Het assortiment is breed en gevarieerd, met prachtige meubelstukken en unieke decoratieve items. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een sfeervolle lamp of een bijzonder kunstwerk, in deze woonwinkel vind je het allemaal. De winkel ademt authenticiteit en sfeer, waardoor je je direct thuis voelt. Dus als je op zoek bent naar inspiratie voor je interieur of gewoon wilt genieten van een ontspannen winkelervaring, breng dan zeker een bezoek aan deze karakteristieke woonwinkel in Garderen.

Wil je weten wat Onder de Lindeboom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onder de Lindeboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onder de Lindeboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onder de Lindeboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Onder de Lindeboom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onder de Lindeboom

Bezoekers bekeken ook